LiVi Strik familien byder velkommen i vores nye strikkeunivers – kig dig omkring 🙂

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
Shop

Vævestrik Teknikvejledning

kr. 30,00

Vævestrik er betegnelsen for en lang række mønstre, som fremkommer ved at masker tages løs af – altså uden at de blive strikket. Dette kan give en spændende struktur og/eller flotte farvemønstre. 

 

Vævestrik er specielt tydeligt når man kombinerer de “løse” masker med flere farver. Da man skaber mønster ved at tage masker løs af, kan man skabe fantastisk flotte mønstre, selvom man i vævestrik kun strikker med 1 farve per pind, og dermed ikke skal sidde og skifte farve undervejs på pinden.

 

I denne teknikvejledninger lærer du de grundlæggende teknikker og benævnelser, samt et par mønstre. Herfra kan vævestrik bruges til at skabe uendeligt mange flotte mønsterkombinationer. 

 

Se flere detaljer og billeder længere nede på siden.

Varenummer (SKU): 14-3-3-2 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Det sjove bikubemønster

Et af de mønstre du lærer i teknikvejledningen, er det sjove bikubemønster som vi har strikket vores serie af Nature bluser til børn og baby i. Det sjove mønster ser ret avanceret ud, men er ret nemt når man lærer teknikken. Med vævestrik strikker man som nævnt kun med 1 farve ad gangen, og dermed er dette mønster faktisk strikket i striber af i retstrik og glatstrik, mens man tager masker løs af på de rigtige steder. På den måde får man heller ingen løse tråde på bagsiden, som små børnefingre kan side fast i. Et virkeligt sjovt mønster at strikke. 

Vævestrik med farvespil

Vævestrik kan strikkes med flere farver. Her er et eksempel, hvor der er strikket med et farveskiftegarn og 2 forskellige ensfarvede garner. Stadig kun med én farve af gangen.

Spændende farvespil med vævestrik
Spændende farvespil med vævestrik

Lidt fra teknikvejledningen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Please Login To Download Attachment