LiVi Strik familien byder velkommen i vores nye strikkeunivers – kig dig omkring 🙂

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

For at du kan handle hos LiVi Strik skal du være mindst 18 år og indforstået med nedenstående handelsbetingelser.

Generelt
Alle priser du finder på hjemmesiden er inkl. moms.

Vi tager forbehold for skrivefejl eller prisforandringer.

Du kan betale med Dankort eller Visa/Dankort, og vi hæver først beløbet på din konto, når varen er afsendt. Når du betaler med betalings- eller kreditkort skal du indtaste dit kortnummer, udløbsdato og den trecifrede kontrolkode, som står bag på kortet. Disse data bliver ikke opbevaret hos LiVi Strik, de bliver straks krypteret og sendt direkte til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice) via en sikker SSL-server (Secure Sockets Layer). Det er derfor meget sikkert at bruge betalingskort på internettet.

Personlige oplysninger

LiVi Strik opbevarer kun de kontaktoplysninger, der er nødvendige for at ekspedere din ordre. Der bliver ikke videregivet persondata til tredjepart. Se vores persondatapolitik her

Ordrebekræftelse

Så snart vi har modtaget din ordre, får du en bekræftelse via en mail fra os.

Faktura

Din faktura bliver sendt pr. mail for at spare papir. Husk, at du skal gemme fakturaen i tilfælde af reklamation.

Leveringsbekræftelse
Denne vil ikke blive sendt som brev
Denne vil blive sendt pr. mail ved pakker som har track and trace nummer.

14 dages fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret, fra den dag du modtager din vare. Ønsker du at levere en vare tilbage, skal du sende den til: LiVi Strik, Tørresager 7, 6760 Ribe. Du betaler selv returportoen, og varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Gør du brug af fortrydelsesretten, får du dine penge retur, så snart vi har modtaget varen retur og har godkendt den. Du har ansvaret for varen og forsendelse, indtil LiVi Strik har modtaget varen.

Returvarer

Vi anbefaler, at alle returvarer sendes som pakkepost, og at du gemmer pakkelabelen som dokumentation for, at varen er afsendt.

Forbehold

Vi har gjort os stor umage med at fotografere varerne, så de fremstår virkelighedstro. Der er dog stor forskel på farvegengivelsen på forskellige computerskærme. Derfor kan farven på varen være anderledes, end den ser ud på din skærm. Derudover tager LiVi Strik forbehold for udsolgte varer, prisændringer, gengivelse af farver og eventuelle fejl på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille en vare, hvis den er udgået.

Reklamation

Ifølge købeloven har du som forbruger to års reklamationsret fra den dag du modtager varen – med mindre andet er aftalt. Har du en klage skal du sende den til nedenstående adresse eller ringe til os. Det skal dog være i rimelig tid, efter at du ved almindelig gennemgang af varen har opdaget fejl eller mangler. Skal du returnere varen, er det selvfølgelig uden omkostninger for dig. Derfor vil vi bede dig om at vedlægge kvitteringen af forsendelse i pakkeposten, så vil vi hurtigst muligt refundere omkostningen.
Der ydes ingen reklamationsret for erhvervsdrivende medmindre andet er aftalt.

Levering

Du kan forvente, at den bestilte vare vil blive afsendt første hverdag efter bestillingen. Har vi travlt kan ekspeditionstiden være 2-3 dage. Du vil blive kontaktet personligt, hvis vi ikke kan overholde disse frister af forskellige årsager.

Forsendelse

LiVi Strik sender varen med Post Danmark, i overensstemmelse med Post Danmarks takster. Fragt: kr. 67,00 kr Frit levering ved køb på kr. 500.- og derover. Ordrer under 200 gram bliver sendt som maxibrev på LiVi Striks ansvar, taksten bliver i disse tilfælde maks. 35 kr. LiVi Strik påtager sig intet ansvar for Post Danmark i tilfælde af tyveri eller forsinkelser pga. orkan, snestorm, strejke m.m.

Downloadprodukter
Disse køb er personlige, hvilket vil sige, at du ved at købe et downloadprodukt accepterer, at du ikke vil misbruge produktet – herunder fremstille kopier af produktet og udlevere til andre samt plagiere indhold helt eller delvist.
Alle downloadprodukter kan efter køb downloades maksimalt to gange for at minimere risikoen for plagiat. Desuden accepterer du, at det ikke er muligt at benytte 14 dages returret på et download produkt, så snart det er anvendt/hentet.

Er du i tvivl om noget vedrørende dit køb, så kontakt os endelig på telefon 71 99 54 64 eller send en mail til [email protected].

LiVi Strik v/ Lillin Villadsen

Tørresager 7

6760 Ribe

Tlf.: +45 71 99 54 64

E-mail: [email protected]

Cvr: 29547491

You don't have permission to register