LiVi Strik familien byder velkommen i vores nye strikkeunivers – kig dig omkring 🙂

Image Alt
Livi Strik familien

Kvalitet og bæredygtighed

God kvalitet betyder for os, at man ikke gĂĄr pĂĄ kompromis med hverken rĂĄvarer eller forarbejdning. Vi mener at social og miljømæssig bæredygtighed – hele vejen fra rĂĄvarer til garnnøgle – er en vigtig del af høj kvalitet. Derfor lægger vi stor vægt pĂĄ at udvælge og tilbyde bæredygtigt garn, og vi har derfor et stort udvalg af økologisk garn samt Fair Trade- og genbrugsgarn. Vi bruger selv det garn, vi sælger, og vi sælger derfor kun garner, som vi selv er helt tilfredse med.

Strikkeglæde og design

Vi vil give gode strikkeoplevelser for strikkere på alle niveauer ved at inspirere og vejlede om strik. Vi lægger vægt på, at designet skal være tidløst, og garnet af en god kvalitet, så de mange timer ved strikketøjet giver mange års glæde. I vores designs indgår altid en spændende og udfordrende teknik samt særlige detaljer, og vi gør meget ud af at lave vores opskrifter og vejledninger udførlige, så alle kan komme godt i gang.

Workshops og undervisning

Vi mener at alle skal have mulighed for at lære nye, spændende strikketeknikker, og derfor holder vi workshops på messerne og i vores egen butik, og vi tager også gerne ud til jer og holder en god strikkeworkshop i jeres rammer. Lillin har mange års undervisningserfaring og får altid ros for hendes personlige og individuelle undervisning og gode forklaringer, og hendes børn er efterhånden også blevet rutinerede undervisere og assistenter.

Familie og sammenhold

LiVi Strik er en familie, og for os er hygge, sammenhold og fællesskab det allervigtigste ved at have en virksomhed sammen. Lillin har formået at give sin kærlighed til strik og kreativitet videre til sine børn, og det har betydet at vi alle frivilligt er gået ind i foretagendet, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Når vi er sammen udvikles der altid nye spændende projekter, designs og eksperimenter med farver, garnkvaliteter og teknikker, og vi keder os aldrig!

LiVi Strik er en familievirksomhed, som er baseret på passion for strik og glæden ved at lave noget sammen. Alle i LiVi Strik har enten fuldtidsarbejde eller fuldtidsstudie, og engagementet i LiVi Strik foregår derfor i fritiden. Det er således lysten til at designe, skabe og inspirere, som er drivkraften for os. Vi præger hver især forskellige facetter i billedet som er LiVi Strik, så for at præsentere LiVi Strik bedst vil vi her præsentere medlemmerne af LiVi Strik familien.
Lillin
Indehaver og strik-designer

Lillin arbejder fuld tid som kemiingeniør med speciale i jordforurening. Lillin etablerede LiVi Strik i 2006, og er designeren bag de fleste af LiVi Striks modeller. Lillin lægger vægt på spændende detaljer og teknik i hvert design og så nyder hun at undervise på workshops. Lillin står desuden for den daglige administration og drift i LiVi Strik.

Tennae
Designer og tekstforfatter

Tennae er den ældste af Lillins børn og bor i Karup med sin mand Ian og to sønner Alexander og Frederik, hvor hun arbejder som e-commerce manager. Tennae tager ofte turen til Ribe for at hjælpe til i LiVi Strik på messer og til workshops, og vi sætter stor pris på Tennaes sprogkundskaber, da hun er god til at oversætte opskrifter og skrive tekster. Tennae er desuden begyndt at bidrage med egne designs og opskrifter.

Sidsel
Designer og sociale medier

Sidsel er næstældste datter af Lillin. Hun arbejder som musikterapeut og bor i Næstved med kæresten Simon. Sidsel viser gerne strikketekniker frem på messer og er desuden begyndt at designe selv. Sidsel er desuden ansvarlig for LiVi Striks Facebookside, hjælper til med at opdatere hjemmesiden, besvarer kundehenvendelser og tager billeder af modeller og strikketeknikker.

Bjarke
Hjemmesideadministrator og sælger

Bjarke er den ældste af Lillins to sønner, bor i Esbjerg og er skrap til at strikke dobbeltstrik. Bjarke har blandt andet taget mange af vores billeder af garner, kits og modeller til hjemmesiden, og han bidrager ofte med flere roller på messerne. Bjarke tegner vores opstilling af standen forud for hver messe i et 3D tegneprogram, og så er han begyndt at hjælpe med hjemmesideopdateringer.

Malthe
Sociale medier og kassemand

Malthe er den yngste i søskendeflokken, og bor hjemme hos Lillin. Han kan også strikke, og han bidrager allerede til LiVi Strik både med idéer og med arbejdskraft. Malthe er vores faste kassemand på messer, og hans blotte tilstedeværelse skaber god stemning og glæde hos folk, når de ser, hvor dygtig han er til at strikke og hjælpe til på standen.

Simon
Hjemmesideudvikler og strikkesupport

Simon er Sidsels kæreste og er derigennem blevet draget mod strikkeverdenen og LiVi Strik. Simon har færdiggjort sin uddannelse i IT og forretningsinnovation, og selvom han ikke selv strikker, har han masser af kreative ideer og andre gode bidrag. Simon strikker LiVi Striks hjemmeside sammen og så giver han strikkesupport på telefonen.

Ian
Sociale medier og supersælger

Ian er gift med Tennae og bor med hende og børnene i Karup, hvor han arbejder med kommunikation i forsvaret. Ian har egentligt lært at strikke, men han har ikke den fornødne tålmodighed til det. I stedet har vi meget glæde af Ians viden om kommunikation og organisering. Ian er således vores organisationskonsulent, ekspert i de sociale medier, nyhedsbrevsforfatter og supersælger

Linnea
Idè-mager og tekstforfatter

Linnea er kusine til Lillins børn og bor i Ribe. Hun har netop afsluttet gymnasiet og hjælper gerne til i sit sabbatår. Linnea er ved at lære sig selv alle de forskellige strikketeknikker, men er mest skrap til dobbeltstrik indtil videre. Hun hjælper ofte til ved messer og pakker gerne kits. Vi nyder alle godt af hendes finurlige idéer og kreative tekster til både hjemmeside og sociale medier

Farmor
Hurtigstrikker
You don't have permission to register