LiVi Strik familien byder velkommen i vores nye strikkeunivers – kig dig omkring 🙂

Image Alt
Shop

Dobbeltstrik teknikvejledning

kr. 30,00

To retsider strikket på én gang!

Dobbeltstrik er en strikketeknik, hvor man strikker to retsider i hver sin farve samtidig, og resultatet ser derfor ud som om, det strikkede er lagt dobbelt. Med to retsider er der naturligvis ingen vrangside, og resultatet er derfor vendbart. Man kan således strikke f.eks. halstørklæder eller babytæpper, uden at bekymre sig om at vrangsiden bliver set. Eller man kan strikke en jakke, der kan vendes, så den pludselig får en anden farve og et andet udtryk.

 

Med denne teknikvejledning får du en udførlig vejledning i hvordan man strikker dobbeltstrik. Vejledningen har en masse billeder, der meget detaljeret viser dig alle dele af teknikken trin for trin, så du kan lære det helt fra bunden og i dit egent tempo.

 

Se flere detaljer og billeder længere nede på siden.

Varenummer (SKU): 14-3-2 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Smuk farvespejling

Et karakteristika ved dobbeltstrik er, at de to sider er hinandens farvespejling, og man får derfor mest ud af teknikken, hvis man strikker et mønster med to farver. Når man gør det, vil den farve der er grundfarve på den ene side være mønsterfarve på den anden side – og omvendt. Dette gør, at begge farver altid bliver brugt, og man får derfor ikke tråde, der hænger bagved arbejdet og venter, indtil næste gang de skal bruges i mønstret.

Perfekt til farvemønstre

Til dobbeltstrik bliver begge farver hele tiden brugt, hvis ikke på den ene side så på den anden. Derfor får man ikke løse tråde, der hænger bagved arbejdet og venter, indtil næste gang de skal bruges i mønstret. Det sjove ved teknikken er at begge sider og begge farver bliver strikket samtidig. Man sidder altså hele tiden med to farver, men kun to strikkepinde – som altid.

To retsider - mange muligheder

De to flotte retsider giver rigtigt mange muligheder. De oplagte er selvfølgelig at strikke halstørklæder, babytæpper og lignende hvor begge sider er synlige og en vrangsiden derfor altid er lidt i vejen. Men også til beklædning som jakker og trøjer, kan man have stor glæde af to flotte sider, da man både får to jakker med hver sit udtryk, og kan bruge jakken med revers og opslag på ærmerne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Please Login To Download Attachment

Du kunne også være interesseret i...