LiVi Strik familien byder velkommen i vores nye strikkeunivers – kig dig omkring 🙂

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
Shop

Tofarvet Patentstrik Teknikvejledning

kr. 30,00

Med denne teknikvejledning kan du lære alle de teknikker, der skal til for at strikke tofarvet patent og lave smukke mønstre.

 

Patentstrik har den fantastiske egenskab, at det giver to lige pæne retsider, og det færdige arbejde bliver derfor vendbart. Tofarvet patent giver ekstra effekt, da de to farver lader patentstrukturen træde tydeligere frem, og de to sider er domineret af hver sin farve. En anden genial kvalitet ved tofarvet patent er, at man kun strikker med 1 farve af gangen, og alligevel opnår en fantastisk farveeffekt. 

 

Læs mere om det, og se flere billeder længere nede på siden.

Varenummer (SKU): 14-3-3-1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Smuk og blød struktur

Tofarvet patent giver en tyk, blød ribbet effekt med en smuk struktur, dog uden den elastiske sammentrækningsevne som rib har. Det er derfor blødt og lækkert at have på og kan bruges til sweatre, halstørklæder og meget andet. Tofarvet patent har to pæne retsider, hvilket man f.eks. kan udnytte smukt til halstørklæder. Her på billedet ser du f.eks. vores populære Havgus sæt med halstørklæde og pulsvarmere strikket i tofarvet patent og med smukt Nordlys farveskiftegarn. 

Strik med én farve af gangen!

Tofarvet patent strikkes med 1 farve af gangen. Vi foreslår, at der bruges en lys og en mørk farve for at få ekstra effekt ud af teknikken. Man strikker først en pind med den lyse farve, og derefter, uden at vende arbejdet, en pind med den mørke farve. For at det kan lade sig gøre skal man strikke på strømpepinde eller rundpind, så arbejde kan skubbes henover pinden og man kan starte i den ende hvor garnet er. Når disse to pinde er strikket, vendes arbejde og der strikkes igen 1 pind med hver farve.

Smukke mønstre

Med tofarvet patent kan man strikke uendeligt mange smukke mønstre, bl.a. snoningsmønstre og bladmønstre. Fælles for disse mønstre er, at de skabes ved hjælp af forskellige kombinationer af indtagninger og udtagninger. Med denne teknikvejledning vil du lære forskellige måder at lave indtagninger og udtagninger på, og med disse enkle teknikker kan du derefter både skabe facon i dit strik, og lave alle de smukke mønstre. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Please Login To Download Attachment